Monday, July 6, 2015

Romantika laks / romance

Nädalvahetus algas neljapäevaga. Käisin korra Vana-Vigalas ja aitasin sõpradel sauna püsti panna. Märjamaa tanklas oli üks Soome rollumees. Respekt rollumeeste ees tõusis.


Rollu matkaja Soomest /Finnish travel moped
Olles kaks päeva motikaga mööda kive ja künkaid roninud oli veel jõudu üle ja juhe koos.
Läksin linna paate üle vaatama, kuna paar päeva oli korralikult tuult puhunud (jjaaa, tegelt oli see vabandus, miks ilusa õhtu jooksul saaks veel motikaga sõita ja merelegi minna). Tehtud mõeldud.
Tuvikesed / love birds

Sadamas oli kõik korras nagu võiks eeldada. Bomboral oli paar päeva tagasi üks kai otsa amort ära vahetatud ja kõik muu oli ka korras. Tegin paar kiiret kõnet ja ajasin paar sõpra sadamasse.
Tuult oli 2-3m ja sõitsime siis naissaare suunas, kuni tuul sai otsa, päike loojus ja tulime mootoriga koju tagasi. Täitsa nunnu 3h trippi oli.
Mingeid suuri töövõite ei tekkinud, lihtsalt põrnitseti loojuvat päikest ja loksuvat merd. Kõrvale pakuti nurmenuku teed.

PS 1. Bombora on ära anda heasse peresse. Hea pere ja kupatus purjekas. Kuulutus.
NB 2. Kui keegi mõnel järgmisel toredal suveõhtul tahab sõitu, siis võib helistada või kirjutada.


Weekend started a bit early. Went to Vana-Vigala to help some friends put up a sauna. In a gas station on my way there I saw a traveling moped from Finland. Respect (picture up there).
After riding trial for two days there was a little energy left. So I decided to go to port and check over the boats (An excuse to ride motorbike and go to sea for a little :P).
Everything was ok in port so I made some phonecalls and invited some friend to go sailing in the evening. Light winds half the way. Then the wind ended and we motored back. Nice 3 hour trip.
No big victories were achived. Little staring at the sun and listening sea sounds. In addition some tea.

PS 1. Bombora is looking for a new owner. add.
PS 2. Someone in need of evening sailing, call me or write me.
Kuu /moon

No comments:

Post a Comment