Thursday, July 9, 2015

Jõelaev Lonny / Riverboat Lonny

Keset Lõuna-Eestit laiutab Taevaskoja (http://www.taevaskoja.ee/). Me läksime pahaaimamatult sinna jalutama, aga jälle oli üks paat seal ees. Vahetasime oma tunnikese vaba aega 4€ vastu ja saime mööda paisjärve tunnikese sõitu (kood giidi jutuga). Seekord siis jõelaev Lonny, kes sõidab hoopis järvel.
Lonny (https://www.facebook.com/joelaev.lonny) on tore kodus tehtud väike paadike, suure katusealusega, sportlike korvistmetega ja kohvikuga.
Koguti allkirju, et mitte paisjärve tühjaks lasta (miski mure oli kaladega, kelle loomuliku liikumistee peal pais ees istub). Andsin allkirja (nr.1118).
Jäälinnu nägime ka ära (aasta lind 2014 ja muidu ka Taevaskoja sümbol - http://www.eoy.ee/jaalind/jaalind/)


Neljapäeval laulis Dagö (https://et-ee.facebook.com/dagoband) kaljulaval väga hea kontserdi... ja ka see on mere jutt tegelikult. Tallinna lahel uppus Draakon tüüpi purjekas, kelle kapteniga olla tema isa kunagi nooruse eas võistelnud ja siis algas laul isaga draakonil...

In the middle of South-Estonia lies place called Taevaskoja (taevaskoja.ee). We went there to walk but found a boat. It was a riverboat Lonny ...that sails on a lake.We cave 4€ for one hour of our free time.
Pilt/picture from eoy.ee
Lonny is nice home built (https://www.facebook.com/joelaev.lonny) little boat wiht roof, bucket seats and cafe.
They are collecting support signatures to not empty the lake because it is in the middle of fish traveling direction. I cave my support signature (nr. 1118)
We saw the bird of year 2014 and local mascot bird - common kingfisher.

On Thursday went to listen Dagö ( https://et-ee.facebook.com/dagoband). This is also sailing related. Few days ago Dracon type sailboat was lost near Tallinn. Singers father had sailed this type of boat in the past. Competing with the captain that lost his boat a few days ago.

No comments:

Post a Comment