Sunday, May 26, 2019

Rõvedused 2 / Ugly 2

Esiteks on olnud ilm nii rõve, et ei saa normaalselt õues tööd teha. 7 kraadi. Oo suvi.
Nokkitud on toas asju.

Üks päev läksin peldikust mööda. Võtsin vana vakstud seinast maha ja siis suure võitlemise käigus hakkas üks vana kraan lekkima. See, mida kevadel ei jõudnud ära vahetada. Loomulikult ju veepiirist all pool. Igatahes kasutusel oli mingi veider mõõt, mida normaalne arenenud ühikond ei tunnista.
Kusjuures see pidi ju juhtuma vastavalt seaduspärasusele reede õhtul kell pool kuus. No ikka selleks, et nagukenegi pinget oleks.
Keerasin vana kraani ära. Lõin sinna vana kinda ja kruvika ette. Siis käisin käppelt K-rauta (kusjuures ainuke pood, mis pühapäeval peale 5-t lahti on). Siis tõmbasin kinda eest ära, panin vooliku otsa, kruvisin klambriga kinni. Ja nii ta esialgu jääb.
Siis sai rahulikult juba aastaid leotatud klaasvilla veel välja nokkida seina tagant.

Põranda on kaetud wc-s pvc-ga. See on toetatud vineeritükile. Teoorias võiks seal dush ka olla, aga sellise teostuse juures võiks elutoas ka pesus käia. Igatahes Vana s*tt lendab välja ja siis mõtleme uuele lahenduse. Siis selgub ka , kas vanad seinad kannatavad olla või tuleb uued teha.
Võime panuseid vastu võtta, kas saab uued teha :)

Leitvaagen sai ka vanast värvist puhtaks ja õli selga.Peaks järgmine nädal paika saama.
Esimese masti ümber käib selline raam, mille külge fallid kinnituvad. See on ka ettevalmistatud kinnitamiseks. See sai lõpuks päris fäänsid jalad endale.




No comments:

Post a Comment